dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


wxmsw28u_html_vc_custom.dll

Kategori: Batman Arkham Asylum
Description: wxWidgets for MSW
wxWidgets cross-platform GUI framework
Ukuran berkas: 501.33 Kb
Tanggal file: 06.07.2009 17:37
Versi file: wxWidgets Library 2.8.6
Jeneng internal: wxMSW
Jeneng asli: wxmsw28u_html_vc_custom.dll
Jeneng: wxWidgets
Versi: 2.8.6
Jeneng perusahaan: wxWidgets development team




carane kanggo nginstal wxmsw28u_html_vc_custom.dll:


file salinan wxmsw28u_html_vc_custom.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk wxmsw28u_html_vc_custom.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin wxmsw28u_html_vc_custom.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinwxmsw28u_html_vc_custom.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 wxmsw28u_html_vc_custom.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
wxmsw28u_html_vc_custom.dll wxWidgets Library 2.8.6 10.10.2008





Send message