dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


unins000.dat

Kategori: Grand Theft Auto
Description: dat file
Ukuran berkas: 111.33 Kb
Tanggal file: 09.04.2013 14:14




carane kanggo nginstal unins000.dat:


file salinan unins000.dat kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk unins000.dat.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin unins000.dat kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinunins000.dat kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 unins000.dat lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
unins000.dat 04.02.2013
unins000.dat 19.02.2013
unins000.dat 20.03.2013
unins000.dat 21.07.2008
unins000.dat 20.03.2013
unins000.dat 14.02.2013
unins000.dat 03.05.2013
unins000.dat 02.11.2014
unins000.dat 20.02.2013
unins000.dat 04.03.2013
unins000.dat 13.06.2009
unins000.dat 03.11.2014
unins000.dat 19.02.2013
unins000.dat 15.09.2014
unins000.dat 19.05.2013
unins000.dat 24.02.2013
unins000.dat 15.05.2013
unins000.dat 19.03.2013
unins000.dat 29.09.2014
unins000.dat 18.07.2014





Send message