dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


unicows.dll

Kategori: Batman Arkham Asylum
Description: Microsoft Layer for Unicode on Win9x Systems (MSLU)
Ukuran berkas: 252.3 Kb
Tanggal file: 10.08.2006 16:17
Versi file: 1.1.3790.0
Jeneng internal: Godot.dll
Jeneng asli: UnicoWS.dll
Jeneng: Microsoft (R) Windows (R) 95, Windows (R) 98, an
Versi: 1.1.3790.0
Jeneng perusahaan: Microsoft Corporation




carane kanggo nginstal unicows.dll:


file salinan unicows.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk unicows.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin unicows.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinunicows.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 unicows.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
unicows (2).dll 1.1.3790.0 07.02.2014
unicows (2).dll 1.0.4011.0 29.05.2014
unicows.dll 1.0.3703.0 02.05.2007
unicows.dll 1.0.4018.0 27.02.2008
unicows.dll 1.0.4011.0 14.06.2014





Send message