dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


storm.dll

Kategori: Warcraft 3 - Frozen Throne
Description: Storm Library
Ukuran berkas: 332 Kb
Tanggal file: 07.08.2009 23:13
Versi file: 1.09
Jeneng asli: Storm.dll
Jeneng perusahaan: Blizzard Entertainment




carane kanggo nginstal storm.dll:


file salinan storm.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk storm.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin storm.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinstorm.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 storm.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
storm (2).dll 1.04 29.05.1997
storm.dll 1.08b 29.01.2004
storm.dll 1.08b 26.06.2000
storm.dll 1.08 26.06.1999
storm3dv2.dll 1, 0, 0, 7676 31.07.2009
storm3dv2_pb.dll 1, 0, 0, 8352 31.07.2009
stormigplugin (2).dll 6.3.9600.16384 (winblue_rtm.130821-1623) 22.08.2013
stormigplugin (2).dll 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) 14.07.2009
stormigplugin.dll 6.3.9600.16384 (winblue_rtm.130821-1623) 22.08.2013





Send message