dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


setup.exe

Kategori: Medal of Honor Allied Assault
Description: InstallShield (R) Setup Launcher
Ukuran berkas: 55 Kb
Tanggal file: 05.09.2001 11:23
Versi file: 6, 31, 100, 1190
Jeneng internal: Setup
Jeneng asli: Setup.exe
Jeneng: InstallShield (R)
Versi: 6, 31
Jeneng perusahaan: InstallShield Software Corporation




carane kanggo nginstal setup.exe:


file salinan setup.exe kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk setup.exe.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin setup.exe kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinsetup.exe kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 setup.exe lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
setup (2).exe 01.10.1996
setup (2).exe 3.0.2.0 20.01.2007
setup (2).exe 30.07.2009
setup (2).exe 09.09.1995
setup (2).exe 6, 31, 100, 1190 05.09.2001
setup (2).exe 25.01.2002
setup (2).exe 1, 3, 0, 0 21.08.1996
setup (2).ini 28.02.2013
setup (2).ini 18.03.2013
setup (2).ini 18.07.2014
setup (2).ini 18.04.2006
setup (3).exe 29.07.2009
setup (3).ini 18.03.2013
setup (3).ini 23.04.2009
setup (4).ini 27.02.2013
setup (5).ini 08.02.2013
setup (7).ini 04.06.2003
setup.cfg 29.01.2009
setup.exe 51.49.0.0 14.11.2008
setup.exe 03.12.1994





Send message