dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


server (2).cfg

Kategori: NFS Most Wanted
Description: cfg file
Ukuran berkas: 1.43 Kb
Tanggal file: 20.01.2006 23:55




carane kanggo nginstal server (2).cfg:


file salinan server (2).cfg kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk server (2).cfg.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin server (2).cfg kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinserver (2).cfg kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 server (2).cfg lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
server (2).dll 10.02.2006
server (2).dll 1, 0, 0, 1 09.10.2001
server (2).dll 06.05.2009
server (2).dll 15.08.2003
server (2).dll 02.06.2006
server.cfg 06.04.2008
server.dll 1, 0, 0, 1 07.05.2002
server.dll 1, 0, 0, 1 04.11.1998
server.dll 12.08.2009
server.dll 16.11.2004
server.dll 24.01.2008
server.dll 10.10.2007
server.dll 20.04.2006
server.dll 28.01.2006
server.dll 10.10.2007
server.lua 09.08.2014
serverbrowser (2).dll 16.11.2004
serverbrowser (2).dll 05.12.2007
serverbrowser (2).dll 10.10.2007
serverbrowser (2).dll 01.06.2006





Send message