dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


game.exe

Kategori: Diablo 2
Description: Diablo II
Ukuran berkas: 368 Kb
Tanggal file: 29.01.2004 23:50
Versi file: 1, 0, 9, 19
Jeneng internal: Diablo II
Jeneng asli: Diablo II.exe
Jeneng: Blizzard North Diablo II
Versi: 1, 0, 9, 256
Jeneng perusahaan: Blizzard North




carane kanggo nginstal game.exe:


file salinan game.exe kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk game.exe.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin game.exe kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalingame.exe kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 game.exe lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
game.cfg 30.11.2007
game.cfg 27.09.2009
game.cfg 08.06.2012
game.dat 10.11.2005
game.dat 1, 0, 0, 1 03.02.2006
game.dat 10.10.2005
game.dll 1, 0, 0, 0 14.08.2009
game.dll 23.11.2004
game.dll 24.08.2009
game.dll 1, 24, 1, 6374 07.08.2009
game.dll 3.07.012.005 17.03.2006
game.dll 14.04.2008
game.dll 1, 09, 25825, 0 20.10.2006
game.dll 3.04.076.000 20.05.2005
game.exe 13.10.2000
game.exe 03.02.2008
game.exe 1, 0, 0, 1 24.06.2000
game.exe 1, 0, 0, 0 28.09.2008
game.exe 09.03.2007
game.exe 18.12.2003





Send message