dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


engine.dll

Kategori: Gothic 3
Description: Genome Gaming System
Ukuran berkas: 10.96 Mb
Tanggal file: 20.10.2006 16:57
Versi file: 1, 09, 25825, 0
Jeneng internal: Engine
Jeneng asli: Genome Gaming System
Jeneng: Genome Gaming System
Versi: 1, 09, 25825, 0
Jeneng perusahaan: Pluto 13 GmbH




carane kanggo nginstal engine.dll:


file salinan engine.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk engine.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin engine.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinengine.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 engine.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
engine (10).ini 24.03.2003
engine (11).ini 24.03.2003
engine (13).ini 24.03.2003
engine (17).ini 24.03.2003
engine (2).dll 20.12.2006
engine (29).ini 24.03.2003
engine (32).ini 24.03.2003
engine.dll 12.0.101.264 30.01.2014
engine.dll 10.02.2006
engine.dll 3.0.100.399 25.03.2010
engine.dll 6.0.0.0444 10.11.2014
engine.dll 01.02.2001
engine.dll 25.03.2008
engine.dll 30.06.2009
engine.dll 16.11.2004
engine.dll 07.01.2008
engine.dll 10.10.2007
engine.dll 31.05.2006
engine.dll 21.01.2006
engine.dll 03.06.2009





Send message