dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


dxsetup.exe

Kategori: FIFA 13
Description: Depuraciуn del programa de instalaciуn de Microsoft DirectX
Ukuran berkas: 505.84 Kb
Tanggal file: 28.10.2012 16:03
Versi file: 4.9.0.0904
Jeneng internal: dxsetup.exe
Jeneng asli: dxsetup.exe
Jeneng: Microsoft® DirectX para Windows®
Versi: 4.9.0.0904
Jeneng perusahaan: Microsoft Corporation




carane kanggo nginstal dxsetup.exe:


file salinan dxsetup.exe kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk dxsetup.exe.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin dxsetup.exe kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalindxsetup.exe kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 dxsetup.exe lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
dxsetup (2).exe 4.9.0.0904 31.03.2006
dxsetup.exe 4.9.0.0904 20.01.2006
dxsetup.exe 4.9.0.0904 16.03.2009
dxsetup.exe 4.9.0.0904 31.05.2008
dxsetup.exe 4.9.0.0904 14.08.2006
dxsetup.exe 4.9.0.0904 05.02.2009
dxsetup.exe 4.07.00.0716 08.12.1999
dxsetup.exe 4.9.0.0904 01.02.2008
dxsetup.exe 4.08.01.0881 16.08.2002
dxsetup.exe 4.09.00.0902 18.08.2003
dxsetup.exe 4.09.00.0904 09.02.2005
dxsetup.exe 4.04.00.0068 13.09.1996
dxsetup.exe 4.08.00.0400 20.10.2000
dxsetup.exe 4.9.0.0904 27.10.2008
dxsetup.exe 4.09.00.0904 09.07.2004





Send message