dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


debug.dll

Kategori: Company of Heroes
Description: Debug
Ukuran berkas: 41.57 Kb
Tanggal file: 25.09.2006 19:13
Versi file: 1.0.0.10367
Jeneng internal: Debug
Jeneng asli: Debug.dll
Jeneng: THQ Canada Inc. Debug
Versi: 1, 0, 0, 1
Jeneng perusahaan: THQ Canada Inc.




carane kanggo nginstal debug.dll:


file salinan debug.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk debug.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin debug.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalindebug.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 debug.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
debug.dll 1, 0, 0, 9999 29.09.2006
debug.ini 31.10.2006
debuggerinterface.dll 1.0.0.0 04.06.2008
debughelper.dll 3.2.0.0 27.10.2014
debugwindowlite.dll 1, 0, 0, 1 30.06.2005





Send message