dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


cg.dll

Kategori: Adobe Photoshop CC
Description: Cg Core Runtime Library
NVIDIA Cg Core Runtime Library
Ukuran berkas: 9.1 Mb
Tanggal file: 23.04.2013 01:11
Versi file: 3.0.00007
Jeneng internal: cg
Jeneng asli: cg.dll
Jeneng: NVIDIA Cg Runtime
Versi: 3.0.00007
Jeneng perusahaan: NVIDIA Corporation




carane kanggo nginstal cg.dll:


file salinan cg.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk cg.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin cg.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalincg.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 cg.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
cg (2).dll 1.5.0014 12.08.2009
cg.dll 1.5.0012 20.09.2011
cg.dll 3.0.00007 23.04.2013
cg.dll 1, 41, 0603, 092 01.05.2007
cg.dll 1, 40, 0506, 093 13.04.2007
cgamex86 (2).dll 06.12.2001
cgamex86.dll 13.11.2000
cgamex86.dll 27.06.2005
cgame_mp_x86.dll 27.06.2005
cgd3d8.dll 1.5.0014 12.08.2009
cgd3d9.dll 1.5.0012 20.09.2011
cgd3d9.dll 1.5.0014 12.08.2009
cggl (2).dll 1.5.0014 12.08.2009
cggl.dll 3.0.00007 23.04.2013
cggl.dll 1, 40, 0506, 093 13.04.2007
cgi (2).dll 22.08.2013
cgi.dll 7.5.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) 14.07.2009
cgi.dll 22.08.2013
cgi.dll 10.0.17134.1 (WinBuild.160101.0800) 12.04.2018
cgsvcbackgroundtask.dll 10.0.17134.648 (WinBuild.160101.0800) 06.03.2019





Send message