dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


boss1test.dat

Kategori: zuma
Description: dat file
Ukuran berkas: 5.33 Kb
Tanggal file: 14.09.2009 22:18




carane kanggo nginstal boss1test.dat:


file salinan boss1test.dat kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk boss1test.dat.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin boss1test.dat kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinboss1test.dat kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 boss1test.dat lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
boss1test2.dat 14.09.2009
boss1test2_hard.dat 14.09.2009
boss1test3.dat 14.09.2009
boss1test3_hard.dat 14.09.2009
boss1test4.dat 14.09.2009
boss1test4_hard.dat 14.09.2009
boss1test5.dat 14.09.2009
boss1test5_hard.dat 14.09.2009
boss1test6.dat 14.09.2009
boss1test6_hard.dat 14.09.2009
boss1test7.dat 14.09.2009
boss1test7_hard.dat 14.09.2009
boss1test8.dat 14.09.2009
boss1test8v2.dat 14.09.2009
boss1test8v2_hard.dat 14.09.2009
boss1test8v3.dat 14.09.2009
boss1test8v3_hard.dat 14.09.2009
boss1test8v4.dat 14.09.2009
boss1test8v4_hard.dat 14.09.2009
boss1test8v5.dat 14.09.2009





Send message