dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


binkw32.dll

Kategori: Call of Duty
Description: RAD Video Tools
Thank you for using Bink and Smacker!
Ukuran berkas: 164 Kb
Tanggal file: 10.11.2007 19:51
Versi file: 1.8x
Jeneng: Bink and Smacker
Versi: 1.8x
Jeneng perusahaan: RAD Game Tools, Inc.




carane kanggo nginstal binkw32.dll:


file salinan binkw32.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk binkw32.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin binkw32.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinbinkw32.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 binkw32.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
binkw32 (2).dll 1.0h 09.10.2001
binkw32 (2).dll 1.0i 03.05.2000
binkw32 (2).dll 1.9i 09.09.2009
binkw32.dll 1.9n 03.04.2009
binkw32.dll 1.7d 10.02.2006
binkw32.dll 1.9g 04.08.2008
binkw32.dll 1.5J 26.06.2009
binkw32.dll 1.0t 12.09.2000
binkw32.dll 1.0x 17.02.2001
binkw32.dll 1.8s 27.05.2008
binkw32.dll 1.9i 06.07.2009
binkw32.dll 1.8f 22.09.2005
binkw32.dll 1.5u 20.03.2003
binkw32.dll 1.2h 07.03.2002
binkw32.dll 1.9i 23.12.2008
binkw32.dll 1.0f 29.01.2004
binkw32.dll 1.8i 28.01.2008
binkw32.dll 1.5v 16.04.2003
binkw32.dll 1.9L 16.04.2009
binkw32.dll 1.0w 22.02.2001





Send message