dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


awl.dll

Kategori: Guitar Hero III
Description: dll file
Ukuran berkas: 387.5 Kb
Tanggal file: 13.10.2007 00:12
Versi file: 1.0.6.57108
Jeneng internal: AWL
Jeneng: AWL
Versi: 0.0.0.0
Jeneng perusahaan: Aspyr Media, Inc.




carane kanggo nginstal awl.dll:


file salinan awl.dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk awl.dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin awl.dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinawl.dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 awl.dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
awl.dll 12.0.1001.202 01.01.2014
awl.dll 13.0.7.89 18.10.2013
awl.dll 0.0.2.1422 24.02.2010
awl.dll 1.0.1.25215 11.06.2009
awlgdi.dll 13.0.7.89 18.10.2013





Send message