dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


autorun.exe

Kategori: Command and Conquer 3
Description: Command and Conquer"! 3 Kane's Wrath Autorun
Ukuran berkas: 161.27 Kb
Tanggal file: 06.03.2008 09:42
Versi file: 1, 0, 0, 0
Jeneng internal: autorun
Jeneng asli: autorun.exe
Jeneng: Command and Conquer"! 3 Kane's Wrath
Versi: 1, 0, 0, 0
Jeneng perusahaan: Electronic Arts Inc.




carane kanggo nginstal autorun.exe:


file salinan autorun.exe kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk autorun.exe.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin autorun.exe kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinautorun.exe kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 autorun.exe lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.

versi liyane saka kaca iki:
autorun.cfg 04.04.2006
autorun.cfg 04.10.2002
autorun.dat 1, 0, 0, 0 26.08.2009
autorun.exe 1.07.01.401 04.04.2006
autorun.exe 2.3.4.0 29.07.2009
autorun.exe 14.11.2008
autorun.exe 09.10.2001
autorun.exe 29.12.2006
autorun.exe 06.09.2006
autorun.exe 1, 0, 0, 1 05.09.2006
autorun.exe 02.08.2007
autorun.exe 22.07.2003
autorun.exe 1.0.0.1 04.04.2007
autorun.exe 06.01.2001
autorun.exe 1.0.0.0 08.07.2009
autorun.exe 1, 0, 0, 1 02.03.2007
autorun.exe 1, 0, 1, 5 16.08.2002
autorun.exe 1.0.0.0 10.08.2009
autorun.exe 17.05.2004
autorun.exe 07.05.2009





Send message