dll-rehab.com



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0-9 liyane


Windows 10
Windows 8
Windows 7 Ultimate
Windows XP
GTA 5
Adobe Photoshop CC
ABBYY FineReader 12
ACD See Pro
Advent Rising
Allods 3
Batman Arkham Asylum
B.A.S.E.
BLIZZARD
Blood 2
Corel Draw
Call of Duty
Call of Duty 5
City Life Edition 2008
Colin McRae DiRT
Chaos Legion
Download Master
Diablo 2
Daemon Tools
FIFA 13
Microsoft Office
NFS Most Wanted
Need for Speed Shift
Need for speed 5
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed II SE
Need for speed IV High Stakes
Nero
Resident Evil
Vegas Pro
Warcraft 2
Warcraft 3 - Frozen Throne
Warlords 3 - Reign Of Heroes
World of Tanks
Zuma
3ds Max 2014
3d Max 2015
Miscellanea

Upload


api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll

Kategori: Windows 8
Description: ApiSet Stub DLL
Ukuran berkas: 3 Kb
Tanggal file: 22.08.2013 18:25
Versi file: 6.3.9600.16384 (winblue_rtm.130821-1623)
Jeneng internal: apisetstub
Jeneng asli: apisetstub
Jeneng: Microsoft® Windows® Operating System
Versi: 6.3.9600.16384
Jeneng perusahaan: Microsoft Corporation




carane kanggo nginstal api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll:


file salinan api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll kanggo direktori instalasi saka program sing wis njaluk api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll.
Yen sing ora bisa, sampeyan bakal duwe kanggo nyalin api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll kanggo direktori sistem. Kanthi gawan, iki:
Windows 95/98/Me - C:\Windows\System
Windows NT/2000 - C:\WINNT\System32
Windows XP, Vista, 7 - C:\Windows\System32
Yen sampeyan nggunakake versi 64-dicokot Windows, sampeyan uga kudu nyalinapi-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll kanggo C:\Windows\SysWOW64\
Nggawe salinan serep saka file asli
Panganggoan sembarang berkas sing wis ana
Urip maneh komputer.
Yen masalah isih ana, coba ing ngisor iki:
Bukak menu Windows Mulai lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik regsvr32 api-ms-win-core-timezone-l1-1-0 (2).dll lan Enter.

Yen sampeyan ora nemokake windows direktori coba ing ngisor iki: wiwitan menu mbukak Windows lan pilih "Run...".
Ketik CMD lan push Ketik (utawa yen sampeyan nggunakake Windows ME, ketik COMMAND)
Ketik %WINDIR% lan push Ketik.






Send message